burrie media uitgever magazines wie zijn wij portfolio nieuws

 

Intensieve samenwerking Burrie Media en Rodi Media

PURMEREND – Burrie Media en Rodi Media gaan per 1 januari 2019 intensief samenwerken.
Daartoe is dezer dagen door beide partijen een overeenkomst ondertekend.

Regeren is vooruitzien
Dat geldt zeker voor het ondernemen van Burrie Media, grafisch communicatiebureau en uitgever van het ondernemersmagazine Regio Zaken en het huis-aan-huis promotiemagazine DagjePurmerend. Het mediabedrijf is al druk bezig met volgend jaar en de verdere toekomst. Voor de continuēteit op langere termijn en onder het motto ‘Bereik samen succes’ heeft Burrie Media de samenwerking gezocht en gevonden bij een sterke lokaal en regionaal zeer betrokken partner: Rodi Media.

Wat Rodi Media betreft zet het bedrijf hiermee een nieuwe stap in het zoeken naar lokale partners in diensten en portfolio, om zo verder te investeren in print en online en klaar te zijn voor de toekomst. Voorbeelden van eerdere samenwerkingen zijn die met Kennemerland Pers en Omring Express.

Veel voordelen
De samenwerking, die officieel op 1 januari 2019 ingaat, levert tal van voordelen op. Beide mediabedrijven zijn diep geworteld in de regionale samenleving en uiterst betrokken bij de ondernemers in de regio en bij diverse maatschappelijke projecten. Door de samenwerking kunnen Rodi Media en Burrie Media gezamenlijk een nog completer en aantrekkelijker pakket bieden op het gebied van zakelijke magazines/media, wekelijkse huis-aan-huis kranten, een sterk promotiemagazine voor Purmerend (DagjePurmerend) en de bijbehorende websites en social media. Bovendien versterken beide bedrijven elkaar op het gebied van grafische communicatie, vormgeving en drukwerk.

Soepel laten verlopen
Voor directeur/eigenaar Thijs Burrie (66) van Burrie Media is hiermee de tijd gekomen om een stapje terug te doen en minder uren te gaan werken. Thijs zal voorlopig nog veelvuldig aanwezig zijn en zich inzetten om de nauwe samenwerking soepel te laten verlopen. De ervaren grafisch vormgeefster Barbara Lautenbach zal vanaf 1 januari aanstaande vanuit de vestiging van Rodi Media in Purmerend de vertrouwde klanten van Burrie Media blijven bedienen. Bovendien zal ze zich als vormgeefster (blijven) inzetten voor de magazines Regio Zaken en DagjePurmerend.

Past perfect
Het ondernemersmagazine Regio Zaken komt ook in 2019 negen keer uit. Het huis-aan-huis promotiemagazine DagjePurmerend verschijnt in 2019 weer drie keer op de vertrouwde momenten. Regio Zaken past perfect in het porfolio van Rodi Media. Het mediabedrijf geeft immers al de Business to Business-magazines Regio Alkmaar Magazine en nh zaken uit. Ook het Uitmagazine DagjePurmerend is een welkome aanvulling.Foto-onderschrift: Barbara Lautenbach, Thijs Burrie (beiden van Burrie Media) en Matthijs Malipaard en John Bontje (Rodi Media) zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. (Foto: Han Giskes)